Ophaal service

Wij bij Apna Kinderopvang proberen er altijd naar te streven om de kinderen en de ouders zoveel mogelijk tegemoet te komen. In de maatschappij waar wij in leven, wordt er vaak van beide ouders verlangt een baan te hebben. Gelukkig bieden wij opvang voor uw kind en proberen zoveel mogelijk in te spelen op de thuissituatie.

Regelmatig komt het voor dat kinderen laat worden opgehaald, omdat de ouder vanuit werk nog naar de opvang moet rijden of, omdat één van de ouders het kind kan ophalen vanwege het hebben van één auto.

Daarnaast hebben wij ouders die buiten Den Haag werken en vaak in de stress schieten wanneer zij in de file staan en hun kind niet op tijd van de opvang kunnen halen.

Daarover hebben wij nagedacht. Apna kinderopvang is met een oplossing gekomen. Vanaf 1 september 2014 zijn wij gestart met busvervoer voor kinderen vanaf 0-13 jaar in Den Haag.

Kinderen kunnen vanaf een  bepaalde tijdstip van huis worden opgehaald en/of naar huis worden gebracht. Wanneer u dat aangeeft kan uw kind ook bij iemand anders thuisgebracht worden (denk aan een tante, oom of oma, opa). Ook kan uw kind vanuit een andere school opgehaald worden en naar onze BSO worden gebracht.

U kunt zowel regelmatig als incidenteel gebruik maken van ons busvervoer. Dit alles tegen een gereduceerd tarief.
Bij het vervoeren van kinderen, wordt er met de volgende punten rekening gehouden:

  1. Allereerst hebben de ouders toestemming gegeven, dat Apna busvervoer hun kind naar huis vervoert.
  2. De kinderen die structureel naar huis worden gebracht, worden op een afgesproken tijdstip volgens een vaste route naar huis gebracht.
  3. Bij incidenteel gebruik van het busvervoer wordt gekeken in welke rit het kind meekan. Dit hangt af van de locatie waar het kind dient te worden gebracht. Samen met de ouders wordt een tijd afgesproken.
  4. Er mogen niet meer dan negen kinderen in de bus per keer vervoerd worden en elk kind dient een gordel om te hebben.
  5. Er zal altijd gelet worden op de verkeersveiligheid. De veiligheid van de kinderen is onze nummer 1 prioriteit.
  6. Bij het vervoeren van de baby’s verzoeken wij de ouders om de Maxi-Cosi achter te laten op het kinderdagverblijf.
  7. Bij de baby’s in de bus zal altijd naast de buschauffeur een andere volwassen persoon aanwezig zijn om de kinderen naar de voordeur te begeleiden.